Press "Enter" to skip to content

“Паркети“ со нова песна, “Санка“ (видео)

Битолската група “Паркети“ го заврши снимањето и постпродукцијата и вчера на “јутуб“ ја постави најновата песна, со наслов “Санка“, која е како предвесник на албумот.

Музиката и текстот е на  Симс Себастијан Паркет, песната е снимена во студио ателје “Даниел Митревски“, а во позадина пее Ирена Димовска.

More from ЗабаваMore posts in Забава »