Press "Enter" to skip to content

Со ноќно скијање од 19 до 22 часот, вечер официјално старт на сезоната во ски-центарот “Нижеполе“

Ве известуваме дека ски-центарот Нижеполе пробно ќе биде пуштен во употреба денес, петок 07.02.2020 година,од 10 до 14 часот за дневно скијање, додека официјалниот почеток на сезоната ќе биде истиот ден петок, 07.02.2020 година од 19 до 22.00 часот со ноќно скијање.

За сите вас промотивно Ви нудиме бесплатно користење на услугите на ски – лифтот во петок на 07.02.2020 година за успешен почеток на новата сезона.

За време на викендот очекувајте нови изненадувања…