Press "Enter" to skip to content

Модернизација на хотел “Капри“, собите со модерен дизајн (фото)

После 11 години успешно работење на нашиот хотел време е за промени, нели?

На крајот од 2019 година започнавме со модернизација на нашиот хотел, а оваа година продолжуваме.Повелете слики од нашата прва соба со модернистички дизајн.

Ви благодариме што нè поддржувате и што верувате во нас.Со почит, тимот на Хотел&Ресторан “Капри“.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »