Press "Enter" to skip to content

Јелена Костов за денот на виното и љубовта во ресторан “Корзо“

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА БИТОЛЧАНИ!

Денот на виното и љубовта

прославете го во Ресторан “Корзо“

со балканската ѕвезда Јелена Костов.

Петок, 14 февруари, 20 часот.

Резервациите во тек, телефон 072/247-081

More from КомерцијаMore posts in Комерција »