Press "Enter" to skip to content

Во ресторант “БЕЛВЕДЕРЕ“ за денот на љубовта и виното

На денот посветен на љубовта и виното,

препуштете се на уживање кое специјално

го подготвивме за вас и вашите сакани.

Одлична комбинација од врни специјалитети,

најдобрите вина на серијата “Специјал“ на “ТИКВЕШ”

и најдобриот изведувач СЕФЕДИН БАЈРАМОВ.


Резервирајте:075 22 74 77