Press "Enter" to skip to content

Во месецот на љубовта, денес ден на виното и љубовта, во Градската кафеана на “Епинал“

На денот посветен на љубовта и виното, почувствувајте ја магијата и препуштете се на уживањето кое го подготвивме за вас.Нахранете ги вашите сетила со специјално подготвеното мени, надополнетo со вината од македонски винарии, придружени со музиката на група “Оскар“!