Press "Enter" to skip to content

Соопштение на “Нискоградба“ за прекин на сообраќај

Во наредните денови, почнувајќи од понеделник, 17,02,2020 па натаму, поради изведба на градежни канализациони работи на локалниот пат за с.Трново ќе има трајни или повремени прекини на сообраќајот во периодот од 08 до 14 часот од потегот кај кафаната Шумски Фенери па нагоре, поради што се препорачува
внимателно возење на истиот потег.

КЈП “Нискоградба“ – Битола