Press "Enter" to skip to content

Игра, забава, креативност, оригинални роденденски забави во игротеката “FUN Factory“

Родендените се посебно доживување

за секое дете, но и за родителот.

Секој сака да го прослави на интересен и оригинален начин.

За да биде така организацијата на роденденот

оставетеја во сигурните раце на тимот 

вработените во “FUN Factory“ во Стаклената зграда.