Press "Enter" to skip to content

Анета Мицевска и група “Молика“: песната најдобар лек за смирување на душата во изолација (видео)

Во периодот кој го минуваме сите и продолжување со месец дена од мерките на вонредна состојба, изолацијата продолжува. За личностите од естрадата значи без музички настапи и патувања, а најдобрата музичка група во Битола ги има десетици во годината.

Битолчанката Анета Мицевска со својата група „Молика“ ги почитуваат мерките и сите настапи ги откажаа. За нив песната лек за душата  и понесени од неа снимија видео, во домашна атмосфера.

Се надеваме дека и во иднина ќе има уште вакви видеа, бидејќи за нив музиката е дел од животот, а за битолчани кои ја сакаат Анета и групата “Молика“ шанса да ги слушаат и гледаат. Овој пат ја слушаат песната “Болен лежи млад Стојан“. 

Ж.Р.