Press "Enter" to skip to content

“Бител“: телевизори “Samsung“ со попуст до 33%, достава дома

Во време кога седењето дома е задолжително, уживајте во Вашите омилени филмови и серии во домашна кино атмосфера на голем екран и кристално чиста слика со QLED моделите на “Samsung“.

Сега со попуст од дури 33% и бесплатна достава до Вашиот дом.

Не пропуштајте…

Телефон за контакт: 070/395-824

“Бител“, ул“ Солунска“ бр. 135, Битола

Почетна