Press "Enter" to skip to content

Црвен крст Битола со кампања: регрутирање волонтери кои знаат да работат со пумпи

Почитувани граѓани на Општина Битола,

Црвен крст, Општинска организација Битола во соработка со ЈП “Комуналец“, Општина Битола и другите јавни претпријатија во тек се со кампања за регрутирање на волонтери кои имаат познавање од работа со пумпи за дезинфицирање и поседуваат вакви пумпи…

Сите заинтересирани можите да се пријавите на 047 236 019 секој ден од 12 до 16 часот за да изработиме база на податоци…

Ви благодариме.