Press "Enter" to skip to content

Хотел “Широк Сокак“ на “Епинал“ на располагање на министерството за здравство за карантин

Почитувани,

Ве информираме дека хотел “Широк Сокак“ – Битола донесе одлука капацитетите на хотелот да ги понуди на Министреството за здравство на нашата држава.

Бидете и Вие одговорни и придржувајте се кон препораките на Владата на РСМ и Министерството за здравство на РСМ.

Грижете се за вашето здравје и здравјето на луѓето околу вас.

#останидома,  

стои во информацијата на хотелот “Епинал“ објавена на нивната фејсбук страна.