Press "Enter" to skip to content

Ресторан хотел “Капри“, седењето дома може да биде подобро со вкусна храна!

Попуст: 15% на ЦЕЛОТО МЕНИ

Работно време: од 12 до 19 часот

Броеви за нарачки: 047256500 | 078269071

 

Ресторан хотел “Капри“ Ви нуди:

салати, пасти, рижото, бургери, пици, пастрмајлии, даски, најразлични специјалитети на месо и десерти.