Press "Enter" to skip to content

Фото вест: се дезинфекцира “Триаголникот“

Продолжува дезинфицирањето на станбени згради низ Битола, а денес екипи составени од вработени во јавните претријатија исто така беа на терен.Се дезинфицираше населбата која битолчани ја нерекуваат “Триаголникот“, а екипите влегоа во сите згради, односно сите влезови, дворови, тротоари.На улицата “Прилепска“ се наоѓа и цистерна на “Комуналец“ од каде се врши дотур на раствор за дезинфекција по помалите возила и рачните пумпи.