Press "Enter" to skip to content

Ди-џеј Рикардо за време на утрешниот полициски час во живо ќе ги забавува битолчани преку фејсбук и инстаграм

-Бидејќи центарот на градот не бил толку тивок, мојот најнов сет ќе го снимам во живо, на тераса, 09.03. со почеток во 18:40 часот, се до зајдисонце.

Едночасовното хаус уживање ќе го има на моите профили на фејсбук и инстаграм, и нормално за сите комшии на своите тераси, вели ди-џеј Рикардо за утрешниот сет и порача:

Се гледаме утре на линковите:

https://www.facebook.com/hristijan.gjakovski

https://www.instagram.com/djricardo_1/?igshid=q47gueqkxoku&fbclid=IwAR1cPV8ek22VStC66FOS4C3DLvdFSOHnJTJxX6uVClCeQwoqn3kW1il0_nI