Press "Enter" to skip to content

“Обѕрни се во гневот“ вечерва во 21 часот на “ју-туб“ каналот на НТБ

“ОБЅРНИ СЕ ВО ГНЕВОТ” започна као дипломска претстава на Јован Ристовски во 2007 година, за само неколку години подоцна да ја доживее и својата 60 – та изведба.

Џон Озборн во 1956 година ќе рече “Дајте малку ентузијазам“, звучи како да е напишано токму за денешно време, нели?

Вечерва во 21 часот.