Press "Enter" to skip to content

Претставата “Васа Железнова“ вечерва во 21 часот, на “ју-туб“ каналот на НТБ (линк)

Претстава на Народниот театар од Битола од 1999 година “ВАСА ЖЕЛЕЗНОВА” од Максим Горки. 

Во режија на гостинот од Бугарија Красимир Спасов.

Тоа е нашиот избор за Вас вечерва, велат од Народниот театар од Битола. 

Уживајте во филигранските ликови на Горки.