Press "Enter" to skip to content

Вечерва во 21 комедија, “Одам на лов апанзас“ на “ју-туб“ каналот на НТБ по барање на гледачите(линк)

Комедијата од 1995 година,  “Одам на лов апанзас“ на Жорж Фејдо, која многумина од Вас побараа да се најде на нашиот “он-лајн“ репертоар, вечерва во 21 часот.

Режијата е на Љубиша Георгиевски, а изведбата, се разбира на НТБ!

More from КултураMore posts in Култура »