Press "Enter" to skip to content

“Portal Cafe“ на Широк Сокак, од 8 до 16 часот понесете го омиленото кафе

Ви недостига утринското кафе на Широк Сокак?

 

Повелете во “Portal Cafe“ нарачајте си

кафе за носење или омилениот пијалок и

направете прошетка низ Широк Сокак и градскиот парк.

 

Од д утре (среда), 20 мај 2020 година

ќе работиме од 08:00 до16:00 часот.

 

Повелете и понесете го омиленото кафе или пијалок.