Press "Enter" to skip to content

“Австралиски ветер“, вечерва во 21 часот, на “ју-туб“ каналот на НТБ (линк)

Вечерва во 21 часот битолските љубители на театарот на “ју-туб“ каналот на Народниот театар од Битола, ќе биде прикажана претставата “Австралиски ветар“.

“Австралиски ветар“ е одиграна во 2001 година,  по текст на Живко Чинго, а во режија на Брако Ставрев.

Уживајте во празничната вечер, со еден македонски текст и претстава.