Press "Enter" to skip to content

Давор&Давор и Елена со видео за патрониот празник на Горната Гимназија

Нека ни е честит и вековит 25 мај – Денот на младоста, патрониот празник на училиштето и нека ни се множат годините исполнети со бројни успеси!

Денес сме соочени со предизвик да бидеме наставници и ученици во вонредна состојба и во иста таква состојба да го одбележиме патрониот празник.

Знаеме дека најомилениот дел од програмата за овој ден се музичките бендови. Затоа, Давор & Давор подготвија нешто за вас, помогнати од Елена Здравевска.