Press "Enter" to skip to content

Градската кафеана со “он-лајн“ мени, разгледај и резервирај

Градската кафеана во хотел “Епинал“

по отворањето во новитет за гостите, “он-лајн“ мени.

https://m.facebook.com/pg/hotelepinal/menu/

Проверете го менито на Градска кафеана онлајн

и резервирајте маса!