Press "Enter" to skip to content

Највкусни торти, колачи и сладолед во кафе слаткарници “ГТ“

Во двете кафе слаткатници на “ГТ“ на Широк Сокак,

кај Камен Мост и кај “Веро“

ќе бидете послужени со колачи и сладолед,

а секако тука е и кафето.

 

Порачки за торти во двете кафе слаткарници

или на телефон 076 712 005.