Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “Чкембарите“ со честитки за Прва лига од “Torfiorze“ од Белхатов

Навивачката група која насекаде ги следи екипите кои ги имаат името Пелистер синоќа доби неочекува и пријатна честитка по повод влегувањето на Пелистер во првата фудбалска лига. 

Честитки за враќањето стигнаа од повеќе адреси за клубот од Битола, но и за најверните навивачи, последната е од Полска, навивачите од навивачката група “Torfiorze“  од Белхатов на натпреварот со  Сандецја Нови  истакнаа парола со која ги поздравија битолчани.