Press "Enter" to skip to content

Брусничко-лавчанската населба без вода поради дефект на главна водововна цевка

Поради дефект на една главните водоводни цевки F-350, во Брусничко -лавчанска населба, кај поранешната телевизија “Орбис, жителите на овој дел од Битола, ќе имаат прекин во водоснадувањето, а некои делови од Битола ќе имаат намален притисок, информираат од ЈКП “Водовод“-Битола, а на терен нивни екипи работат на санација на дефектот.

 

More from ВестиMore posts in Вести »