Press "Enter" to skip to content

Носителот на листата во 5. изборна единица Дурловски положи цвеќе на споменикот на бранителите

Носителот на кандидатската листа на пратеници во 5. изборна единица, Игор Дурловски, рано утрово во Битола, положи сцеќе на споменикот “Ангел“, кој е спомен на бранителите од Битола кои го дадоа животот во 2001 година.

Заедно до Дурловски беа и кандидатите за пратеници од Битола, Силвана Ангелевски, Олга Лозановска и Бојан Бојковски, како и дел од Извршниот комитет на ОК на ВМРО-ДПМНЕ од Битола.