Press "Enter" to skip to content

Фото вест: додека се полагаше цвеќе, гулаб застана на споменикот “Ангел“

Додека се полагаше цвеќе на споменикот на бранителите “Ангел“ кој се наоѓа во паркот кај Саат кулата во Битола, гулаб застана на врвот на споменикот, на прстот на ангелот.

Иако, имаше голем број на луѓе и прилична гужва, неочекувано гулабот слета на споменикот, а не остана незабежан од присутните, кај кои предизвика пријатни чувства, асоцијации и симболики.

More from ВестиMore posts in Вести »