Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: градскиот собраќај денес, утре и недела до 14 часот

Имајќи ја предвид последната Одлука за дополнување на Одлуката за забрана и посебен режим на движење на територијата на Република Северна Македонија, објавена во „Службен весник на РСМ“ бр.147/20, во деновите 5, 6 и 7 јуни 2020 година (петок, сабота и недела), општинскиот линиски превоз на патници на територијата на Општина Битола ќе се врши до 14:00 часот.

More from ВестиMore posts in Вести »