Press "Enter" to skip to content

Во “Caffè Caffè“, кафе и кафе-коктели, “Segafredo Zanetti“+ “Monin“

“Caffè Caffè“ место каде можете да уживате во оргиналниот вкус на италијанскиот бренд на еспресо “Segafredo Zanetti“.

Кафе-коктели со комбинација на францускиот бренд “Monin“.