Press "Enter" to skip to content

Во Градската кафеана на хотел “Епинал“, утринско кафе и колач за 100 денари

Направете слатка пауза во

Градска кафеана, на хотел “Епинал“.

Кафе и колач, по ваш избор, за 100 денари,

секој ден до 12 часот.