Press "Enter" to skip to content

Во “Портал“ на Широк Сокак промоција на англиски појадок+кафе

Супер понуда во Портал!

Уживајте во вкусот на омилениот појадок

и најдоброто кафе на Широк Сокак

по промотивна цена од 120 денари.

 

Наша препорака избор е англиски појадок и еспресо.