Press "Enter" to skip to content

Канцеларија на “Христијанско братство“ во старата битолска чаршија

Верската организација “Христијанско братство“ денес отвори канцеларија која се наоѓа во Старата битолска чаршија. 

“Христијанското братство“ ќе организира хуманитарни активности за спонзорирање на истражувачки работи, од областа на историјата, културата, духовното живеење, спортот, и други активности за голема промоција на Македонците.

More from ВестиMore posts in Вести »