Press "Enter" to skip to content

Македонски и интернационални специјалитети во Градската кафеана на хотел “Епинал“

Градска кафеана на хотел “Епинал“ во Битола, нуди широк избор на сезонски специјалитети, избор на морска храна, современи  и македонски специјалитети со висок квалитет, и внимателно одбрана винска карта.Лицето одговорно за креативното мени е еден од најпознатите македонски готвачи – Александар Видоевски, кој во хотел “Епинал“ во Битола, заедно со неговиот тим, подготвуваат традиционални специјалитети од регионот збогатени со најновите трендови во кулинарството.

Направете ја вашата обична вечера посебна

во Градската кафеана, хотел “Епинал“

 Резервации на 047/224-770