Press "Enter" to skip to content

Бар “Манаки“ за почеток на денот со утринско мени

Во бар “Манаки“, кај поштата во Битола,  утринско мени за почеток на денот.Вашите омилени специјалитети се повторно достапни.

Ве очекуваме да си го подигнете своето омилено кафе, од вашето омилено место!

За секоја нарачка на храна од нашето мени, за Вас следува 10% попуст!

Телефон за нарачки: 047/212-121