Press "Enter" to skip to content

Берберските ретро производи “Morgan’s Pomade“ само во аптека “Роса Вита“ во Битола

Ексклузивно само во аптека “Роса Вита“ во Битола, можете да ги најдите производите на “Morgan’s Pomade“, еден од најстарите независни производители на козметика за коса во Англија, основан во 1873 година, со години наназад е исклучително популарен во целиот свет. По шест генерации, традиција овој светски бредн е и во Битола.Брендот во себе ги носи традиционалните вредности од едно време, кои успешно ги комбинира со најновите технологии и создава производи од највисока класа.Веќе шест генерации, компанијата се потпира на традиционалните вредности, како што се деловната етика, интегритетот, способноста за прилагодување кон потребите на клиентите. Овие вредности го прават брендот познат, сакан и ценет низ целиот свет.

Сите производи се висококвалитетни, луксузни производи за коса и убавина за чие производство се користат најдобрите состојки и најновите технологии. Асортиманот ги опфаќа професионалните берберски ретро производи и секогаш популарните производи за потемнување на косата.