Press "Enter" to skip to content

Додека температурите растат, цените во “Синпекс“-Битола, драстично паѓаат!

Во текот на цел месец јули, “Синпекс“ – Битола прави голема летна распродажба и ги снижуваме цените на целокупниот асортиман!

Искористете ја шансата и купете го саканиот производ со ПОПУСТ што кај некои артикли може да биде и до 70%!

Трактори и земјоделски машини за Вашите стопанства и фарми, механизација и опрема за дворот и градината, алати и апарати за Вашата работилница, мопеди, моторни масла, градежна, комунална и опрема за манипулација.

Попустите важат за плаќање во готово на СИТЕ ПОРИЗВОДИ од залиха.

Повелете во нашата продавница во Битола, каде покрај бројните намалувања, до 31.јули Ве очекуваат и безброј други изненадувања, презентации, подароци, гратиси и слично.

Само со регистрација на нов профил, попустите, во текот на овој месец, ќе важат и на нашата интернет продавница ww.sinpeks-shop.mk.

Повелете и искористете ја веднаш оваа неверојатнаможност! Количините се ограничени!

“Синпекс“ – Битола