Press "Enter" to skip to content

Фото вест: се поплочуваат улици во населбата “Стрчин“ во Битола

Нови 350 метри квадратни кал се веќе минато за дел од жителите во населбата Стрчин во Битола, а увид во теренските работи на поплочувањето на улиците изврши градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска.Локалното население изрази благодарност за слухот на оваа локална самоуправа да им излезе во пресрет и да им овозможи чист пристап до своите домови. Исто така, жителите од населбата побараа да се постапи и во останатите улици, во кои никогаш не било интервенирано.