Press "Enter" to skip to content

Хотел  “Епинал“ – Битола со атрактивни дводневни туристички понуди  

“Битола е градот“,

да создавме заеднички спомени заедно!!!

Уште од мали нозе не учат “Запознај ја својата земја и засакај ја“. Со интересните понуди на хотелот “Епинал“ од Битола, ќе ја доживеете цела убавина на градот Битола и убавините наоколу со  што ќе ги почуствувате… и засакате…

Авантуристички тури со џип, опрема за планинарење, специјализиран водич ќе ви овозможат на возбудлив начин да ги видите и запознаете убавините на планината Баба со врвот Пелистер и двере езера “Пелистерски  очи“, живосписниот крај Мариово со филмскиот мост, во село Зовиќ, кој се вбројува меѓу најубавите архитектонски дела во Мариово, реката Градешница…

Може да изберете меѓу понудените адреналински тури: ЏИП САФАРИ, ЛЕСНА ПЛАНИНАРСКА ТУРА, ПОНУДА КАЊОНИНГ.

Сместувањето е во хотелот “Епинал“ во Битола, кој нуди удобност, комфор, добра храна, врвни услуги. При тоа имате бесплатно користење на СПА центар (затворен базен, сауна, џакузи, турска бања, фитнес сала) со што ќе го почусвувате боемскиот живот на Битола бабам Битола.

Ако сте заинтересирани за овие понуди може да ги искористите и Ваучерите за туризам од 6.000 денари.

ПОНУДА “ЏИП САФАРИ“

Пакетот вклучува:

-сместување во Hotel Epinal Spa & Casino****

– 2 соби (максиум број на гости 5), 2 ноќевања, услуга ноќевање со појадок

-бесплатен паркинг

– Wi-Fi конекција

-бесплатно користење на СПА центар (затворен базен, сауна, џакузи, турска бања, фитнес сала)

-џип сафари 8-9 часовна тура до Пелистерски очи, Мариово со теренско возило 4х4

– сецијализиран водич

ПОНУДА “ЛЕСНА ПЛАНИНАРСКА ТУРА“

Пакетот вклучува:

-сместување во Hotel Epinal Spa & Casino****

-2 соби (максиум број на гости – 5), 2 ноќевања, услуга ноќевање со појадок

-бесплатен паркинг,

-Wi-Fi конекција

-бесплатно користење на СПА центар (затворен базен, сауна, џакузи, турска бања, фитнес сала)

-лесна планинарска тура во време траење од 5 часа на надморска височина од 800 метри

-специјализиран водич

-патека по ваш избор,

Магарево – Јоргов Камен – Копанки – Молика – Магарево

Хотел “Молика“ – Копанки – Јоргов Камен – Црвени Стени

 

ПОНУДА “КАЊОНИНГ“

Кањонинг – возбудлива и адреналинска активност за секој авантурист.

Пакетот вклучува:

-сместување во Hotel Epinal Spa & Casino****

-ноќевање со појадок

-бесплатен паркинг

-Wi-Fi конекција

-бесплатно користење на СПА центар (затворен базен, сауна, џакузи, турска бања, фитнес сала)

-планинарење во река, планинарење во кањон

-превоз до Мариово и целокупна опрема за активноста

-специјализиран водич.

(За реализација на понудата се потребни минимум 4 лица)Повеќе информации на 075 475 876 | sales@hotelepinal.com

Да создавме заеднички спомени заедно !!!!

БИТОЛА Е ГРАДОТ!!!

More from БитолаMore posts in Битола »
More from ВестиMore posts in Вести »