Press "Enter" to skip to content

Летувајте во авто-камп “Крани“, искористете го вашиот ваучер за туризам

Летувајте во Преспа!

Искористете го вашиот ваучер за туризам во автокамп “Крани“!

Бунгаловите се опремени со:

2 соби, 4 кревети, кујна, тоалет, тераса.Можност за користење на вашите ваучери

за летување во нашите бунгалови.

Сите дополнителни инфромации и резервации на:

071/256-500 и 047/483-708, секој ден од 07:00 до 13:45.