Press "Enter" to skip to content

До совршено тело во “Body M“ во Битола

LPG е најсовршен метод кој се практикува не само за естетски, туку и за физиотерапевтски потреби. Станува збор за ефикасен, долготраен, уникатен и медицински проверен метод за отстранување целулит, кој го има и во салонот за убавина “Body M“ – Битола.

LPG е светски лидер во областа на третманите на ткивата. Тој е откриен во 1986 година и е прв метод за отстранување на целулит во светот. Континуираното подобрување на овој метод го довело до првото место во областа на подобрувањето на силуетата.

LPG ќе го надмине вашиот сон за убавина и виталност, овозможувајќи ви пријатен третман на целулитот и масните наслаги, релаксација на мускулите, отстранување на синдромот „уморни нозе“, на отоците, лузните и изгорениците.
Генерално земено, LPG е медицински, безболен, нехируршки и ефикасен третман за отстранување целулит, за мазнење и затегнување на мускулите, за подобрување на метаболизмот и циркулацијата на крвта, за подобрување на имунитетот и детоксикација, за подобрување на кондицијата и зголемување на енергијата.
Ако сакате вистински резултати на трајно отстранување на целулитот и обликување на вашето тело – еден LPG третман ќе биде доволен да ви го овозможи тоа.

Јавете во “Body M“ – Битола, на 070373412 и закажете го вашиот прв LPG третман.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »