Press "Enter" to skip to content

Не мора да отворате, сé е кажано – пицерија “Шведскио“ на Широк Сокак-Битола

А, кога веќе отворивте, незаменлив вкус на пица.Порачајте, тел: 047-230-640

Широк Сокак, кај Офицерски, во Битола

More from КомерцијаMore posts in Комерција »