Press "Enter" to skip to content

Одлична летна понуда во “Caffe Caffe“ кај “Стаклената“ во Битола

За добар почеток на денот,

повелете во “Caffe Caffe“ кај “Стаклената“ во Битола.

Кафе + “монин“ лимонада = 130 денари

Кафе + десерт = 100 денари

Кафе + цеден портокал = 120 денари