Press "Enter" to skip to content

Совети од нутриционист: “Витаф диет“, диета со која месечно се губи и до 10 килограми

Многумина луѓе пробале разни диети, некои од нив постигнале успех, а некои од нив не. Што значи да држиме диета?

Пред се треба да знаеме што сакаме да постигнеме со диетата, дали да ослабнеме 5, 10 или 15 килограми, дали тоа да биде во брз временски период или на долги патеки.

Најздраво слабеење е балансирано слабеење, каде во одреден временски период постепено намалуваме телесна тежина, а токму тоа го нуди диетата која ја препорачувам, “Витаф диет“ диета.Со “Витаф диет“ диетата процесот започнува така што прво исфрламе вишок на течност или вишокот на вода од телото, акумулирани отрови и токсини, а потоа започнува процес на топење на мастите. Цел тој процес е сосема здрав и сигурен и со долгороцен резултат!

Диетата се состои од 3 до 4 оброци кои се распоредени така да помеѓу нив е потребно да се внесува доволно течнност и во интервал од 30 дена има 4 слободни денови или “грешни денови“ каде се конзумира храна по избор.

Диетата стана хит кај нашите клиенти, без гладување до сакана форма и здравје, а кој ја пробал оваа диета знае за “Витаф диет“.

За подетални програми за диета консултации на мобилен број 070/355-979 или на “фејс бук“ страна “ Vitaf diet“, како и за други совети за исхрана и диет програми, нутриционист Тоше Соколов.

More from БитолаMore posts in Битола »