Press "Enter" to skip to content

Машинско перење и сушење на теписи во автоперална “Бодан“-Битола

Автопералната “Бодан“ во Битола, 

машинско перење и сушење на теписи, со најнови машини.

Ви стои на располагање, секој ден.

Автоперална “Бодан“ се наоѓа кај Клиничката болница во Битола.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »