Press "Enter" to skip to content

Ресторан “Грне“ на “Магнолија“ во Битола, со нова утринска понуда

Ресторанот “Грне“ кој се наоѓа на плоштадот “Магнолија“ во Битола,  ја препорачува новата утринска понуда, со која на гостите им нуди појадок по желба за 120,00 денари, а секој гостин ќе биде послужен и со кафе.  Во оваа понуда се наоѓаат чорби, омлет, гулаш, тавче гравче и пилешки прсти.

-Се надеваме дека на своите редовни гости и на сите намерници им нудиме доручек по мерак и по прикладни цени, надополнето со единствен амбиент на Широк Сокак, а кафето ќе биде “од нас“, порачуваат од ресторанот “Грне“.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »