Press "Enter" to skip to content

Август е месец на летни одмори и уживање, но и на ON-LINE попусти во “Синпекс“-Битола

Посетете ја интернет продавница на “Синпекс“ – Битола,  www.sinpeks-shop.mk, одберете некои од илјадниците производи и истите купете ги со специјален ON LINE попуст до 10%.

ВАЖНО:

-Попустот автоматски важи за сите профили регистрирани после 01 јули. На сите предходно регистрирани профили, попустот ќе биде додаден по потврдување на нарачката!

-Попустот важи за сите производи кои не се на предходна акција!

-Попустот важи само за купување на нашата интернет продавница!

Земјоделски машини за Вашите стопанства и фарми, механизација и опрема за дворот и градината, алати и апарати за Вашата работилница, мопеди, моторни масла, градежна, комунална и опрема за манипулација.

Не чекајте и искористете ја што поскоро оваа неверојатна можност!

“Синпекс“ – Битола

More from КомерцијаMore posts in Комерција »