Press "Enter" to skip to content

Отворена новата самоуслужна автоперална “SPEED“ (фото)

Имате 10 минути?
Искористете ја секоја секунда во ваша корист!Самоуслузна автоперална “SPEED“ ви нуди 5 опции.
Пена, вода, восок, средство за гуми, правосмукалка.За 100 денари добивате комбинирани услуги за комплетен третман на вашиот автомобил.

Работиме со монети, книжни пари и жетони.Попуст за фирми и такси компании со работа на жетони.
Работно време:  24/7

Самоуслужна автоперална “SPEED“

(поранешно “БРАВАНТОНИ“ –  Горно Оризари)

More from КомерцијаMore posts in Комерција »