Press "Enter" to skip to content

Во бар “Манаки“-Битола “жива музика“, утре “Икс бенд“, сабота “The Acousticians“

Во петок, 7 август,  повторно со нас во бар “Манаки“- Битола, “Икс бенд“!
Екс-ју музика за забава за тотално опуштање!
Во сабота, 8 август, “The Acousticians“, втор пат во бар “Манаки“-Битола,  групата со одлична енергија која што знае да пренесе позитивни вибрации!
Резервации на телефонот:
047/21 21 21 или лично во ресторанот.
More from КомерцијаMore posts in Комерција »