Press "Enter" to skip to content

Летната понуда во “Caffe Caffe“ кај “Стаклената“ во Битола се уште актуелна

За добар почеток на денот,

повелете во “Caffe Caffe“ кај “Стаклената“ во Битола.

 

Кафе + “монин“ лимонада = 130 денари

Кафе + десерт = 100 денари

Кафе + цеден портокал = 120 денари

More from КомерцијаMore posts in Комерција »