Press "Enter" to skip to content

Познатото дуо од Кавадарци, Пикси и Коцев, вечер во бар “Манаки“ во Битола

Викенд програма во Бар “Манаки“ во Битола,
вечерва продолжува
 
со познатото дуо од Кавадарци,
 
Јован Коцев и  Илиа Пикси Митрев.
 
Бидете дел, резервирајте на време
 
Телефон: 047/212-121 или лично во ресторанот.